Montezuma

WMS ovat olleet melko nopeasti saamaan heidän uusimman maalla väleistä nettikasinoista viime kuukausina ja erinomainen Montezuma korttipaikka ei ole poikkeus. Julkaistiin samaan aikaan kuin yksi minun kaikkien aikojen suosikki pelejä, Raging Rhino korttipaikka, Montezuma on hyvin ainutlaatuinen peli.

Kuten monet WMS lähtö, voittaa mitään kunnollisen alustasta peli on kovaa: itse asiassa vasta pinottu Montezuma symboleja poikki 4 tai 5 kiekkoa saavat sinut innostumaan ja kuten tavallista, Montezuma rako on kyse ominaisuus – ja hyvin ainutlaatuinen yksi sen on myös. WMS ovat tunnettuja siitä, että eri Tästä osoituksena pelejä kuten haihtuvat Bruce Lee korttipaikkaa ja Zeus 3 peli molemmat ovat epätavallisia kela kaavoista.

Kun kyseessä on Montezuma pelin, kiekot ovat vakiona 5×4. Se on vapaa spin ominaisuus laukaisi 3 tai useampi scatter anywehere ottaen jopa 25 ilmaiskierrosta tarjolla 2x-10x. Kertoja on satunnaisesti sovelletaan kutakin spin. Tässä on ainutlaatuinen näkökulma tulee: jos saat 2 tai useampi siroaa ilmaiskierrosbonuspelissä kertoja tikkuja paikallaan ja saat toisen 5-25 ilmaiskierrosta kyseisen kertoimen. Ja tämä voi jatkua ad-loputtomiin. Näet joitakin jumalattomia videoita YouTubesta moninkertaisesta toista ominaisuuksia.

Mitä Lisäisin kuitenkin on, että jos saat 6-10x kertojan, voitot ovat harvoin mitään kirjoittaa kotiin itse mutta hyvä ominaisuus, jossa on paljon toistoja ja että muutokset. Minulla on ollut hienoja osumia tämän pelin itse – sinun tarvitsee vain olla kärsivällinen, mutta ei se ole sama useimmissa peleissä?

Helppous, jolla uudelleen liipaisimet tapahtuvat mieleeni paljon Novomatic lähtö, erityisesti Lucky Lady Charm ja Book Of Ra, jossa on vaikea saada ominaisuuden (ja et saa paljon alustasta peli joko!), Mutta kun teet ja se alkaa jälleen aktivoivat, hauskuus alkaa!

On olemassa paljon enemmän haihtuvia pelejä vapaa lähtö valinnan OCV mutta Montezuma putoaa keskitason alueella ja ansaitsee kunnioitusta, jos haluat hallita pelikassaasi tehokkaasti. Ilman ominaisuus, voit aina löytää rahat alasajon nopeammin kuin haluaisit.

Author: admin

Share This Post On