Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe on jonkinlainen harvinaisuus Novomatic lähtö luettelossa. Kyllä, se istuu suoraan sisään pitkässä helppo pelata klassisia hedelmäpelejä, mutta se on melko alhainen varianssi. Olen kaikkea vaihtelua ja jos haluat jotain, joka on perinteinen Novomatic tuntuu, yksinkertaisuus hedelmäinen ja suhteellisen vaaraton vaikutus pelikassaasi, tämä on ensisijainen valinta. Tietenkään se ei ole hohto ja pizazz suurten merkkituotteiden lähtö tykkää IGT ja WMS mutta se ei ole mitä pelata tällainen peli! Ei paljon iso toiminta nimikkeitä siellä kuten Family Guy tai Fantastic 4 jos se on sinun teetä.

Vaikka Sizzling Hot Deluxe slot on pohjimmiltaan hedelmäpeli, se rakenne on hyvin tyypillinen 5×3 kiekon kolikkopeli muodossa. On vain viisi maksa-linjat tarjolla ja vain kahdeksan symbolit pelin palkka-taulukossa. Osa vetoomuksen näiden rakojen on, kuinka helppoa ne pelata paikka pelaajille kaikkien kokemusten tasoilla kuin maa kasino lomalla vain ottaa nopeasti tilkka voi nopeasti päästä käsiksi niihin esimerkiksi. Perusrakenne pelin myös käy uskomattoman helposti, se on kaukana paljon grafiikkaa joten jopa vanhemmat mobiililaitteet toimivat hyvin sen kanssa ja jopa perustiedot internetyhteyksien jälkeen voit pelata sitä verkossa saumattomasti.

Peli voi luokitella vähän tai kohtalaisesti varianssi mutta siinä on joitakin mahdollisuuksia isoja voittoja. Tämä on lähinnä todettu eroa, joka arvo symboli yhdistelmiä. Toteutettava korkea maksaa vilkas kuuma seiskat esimerkiksi. Kolmoset verkot juuri 20x vaan, että hyppää 200x varten neloset ja korkeintaan uskomattoman 1000x täydet viisi asetettu. On mukava tietää, että vaikka peli on melko hyvänlaatuinen, voit joskus pisteet iso sen kanssa. Tämä pätee oikealle alas palkka pöydän liian kanssa jopa 40x teidän koko panos tarjolla viisi pienimmästä arvosta symboleja, kirsikat.

Ei ole olemassa ilmaiskierrosta ominaisuuksia tarjolla peliin ja jopa hajottaa palkinnon, vaikka mukava olla, maksaa alle seiskan kanssa 50x max voitto kaikki viisi, ne myös maksavat vain pois x3 tai enemmän, joten häviät kaksi symboli maksut, mahdolliset moniin hedelmäpelit. Kaiken kaikkiaan sillä melko sitoutunut peluri olin siirtyneen enemmän Novomatic pelejä, kuten Spinning Stars and Power tähdet, haluaisinko jotain yksinkertaista pelata. Kuitenkin nämä molemmat pelit ovat ehdottomasti suuri vaihtelu joten jos haluat vain jotain yksinkertaista eikä kovin vaarallinen, ymmärrän miksi Sizzling Hot Deluxe on niin hyvä seuraavat.

Author: admin

Share This Post On